Magazinul alimentar în care pungile de plastic sunt interzise

Postat la 28 ianuarie 2016 90 afişări

Magazinul alimentar în care pungile de plastic sunt interzise

Germanii au creat un magazin special pentru clienţii ecologişti.

Original Unverpackt este un nou magazin, deschis în Berlin, ale cărui produse se adresează clienţilor ecologişti, celor care sunt interesaţi de efectul acţiunilor lor asupra mediului înconjurător.

În acest magazin nu se găsesc pungi de plastic sau de hârtie, clienţii fiind încurajaţi să pună alimentele cumpărate în recipientele proprii. În acest fel, crearea deşeurilor este redusă la minim deoarece clienţii cumpără exact cât au nevoie, în recipiente care nu sunt de unică folosinţă şi pe care nu le-ar arunca apoi pe stradă.

Produsele comercializate nu provin de la companii mari, de la branduri cunoscute, ci sunt în mare parte produse organice.

Ideea le-a venit fondatoarelor Sara Wolf şi Milena Glimbovski, care şi-au propus să creeze ”ceva imposibil”. Ele au hotărât să schimbe experienţa tradiţională de cumpărături, îmbunătăţind-o.  Scopul noului magazin este de a opri contribuirea la formarea deşeurilor din ambalajele folosite în industria alimentară, vânzând alimentele într-o manieră sustenabilă.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinul-alimentar-in-care-pungile-de-plastic-sunt-interzise-15003655
15003655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.