Magazinele Real lanseaza catalogul de fitness

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 februarie 2013 1027 afişări

Reţeaua de hipermarketuri Real a lansat un catalog special pentru cei preocupaţi de fitness, ce include aparate şi accesorii de profil cu reduceri substanţiale, cu sfaturi ale trainerilor specializaţi în materie de antrenament fizic şi sănătate şi cu premii pentru clienţii fideli constând în abonamente gratuite la sălile de sport.

Aparatele pentru sport precum bicicleta fitness mecanică, banda de alergat, aparatul de vâslit, banca de abdomene sau aparatul multifuncţional cu greutăţi şi multe altele sunt prezente în catalog la preţuri promoţionale.

De asemenea, în catalog mai sunt cuprinse accesorii fitness - gantere, greutăţi, cotiere, bandaje din neopren etc -, produsele de monitorizare şi întreţinere a sănătăţii, produse pentru masaj, cosmetice şi produse de întreţinere corporală, alimente bio, fructe şi legume proaspete sau uscate. Catalogul de fitness cuprinde şi recomandări şi sfaturi ale specialiştilor în domeniu, privind utilizarea aparatelor şi grupele de muşchi pe care le antrenează fiecare aparat.

Real Hypermarket Romania s-a lansat in martie 2006 si opereaza 24 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, cate 2 in Timisoara, Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Real,
catalog de fitness,
comert,
hipermarket
/actualitate/magazinele-real-lanseaza-catalogul-de-fitness-10537960
10537960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.