Madame LaLaurie, femeia care a şocat datorită cruzimii cu care îşi trata supuşii. Atrocităţile care se întâmplau în castelul ei

Postat la 21 august 2016 956 afişări

Povestea lui Madame LaLaurie este extrem de macabră!

Povestea macabră a lui Madame LaLaurie, o femeie din înalta societate americană, suspectată de faptul că îşi sechestra victimele în casa ei şi le tortura până la moarte, a îngrozit foarte mulţi oameni.

În tot acest timp, se spunea despre cel de-al doilea soţ al său că realiza experimente pe sclavi, incluzând schimbări de sex, mutilări şi sfărâmarea oaselor. Familia LaLaurie a fost extrem de populară în acea perioadă, datorită faptului că găzduia în conacul pe care îl deţinea evenimente extrem de fastuoase.

Vezi aici ce făcea Madame LaLaurie, femeia care a şocat datorită cruzimii cu care îşi trata supuşii. Atrocităţile care se întâmplau în castelul ei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.