Madalina Suceveanu si Ioana Marcu, in comitetul executiv Orange

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 16 martie 2011 105 afişări

Orange Romania a anuntat promovarea in comitetul executiv a Madalinei Suceveanu, care preia totodata functia de director tehnic, si a Ioanei Marcu, directorul de resurse umane al companiei.

Madalina Succeveanu lucreaza in cadrul Orange din 1997 si preia acum pozitia de drector tehnic, in locul lui Thierry Souche, care se intoarce acum in Franta. Ioana Marcu a fost numita director de resurse umane la finalul anului 2010, dar si ea a colaborat cu compania timp de zece ani, pana in 2007.

In prezent, structura comitetului executiv este reprezentata in proportie de 31% de femei, potrivit oficialilor Orange Romania. In ce priveste middle managementul, proportia este chiar mai mare, de 57%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Madalina Suceveanu,
Ioana Marcu,
Orange
/actualitate/madalina-suceveanu-si-ioana-marcu-in-comitetul-executiv-orange-8067004
8067004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.