Madalina Manole, inmormantata la Ploiesti in prezenta a 5.000 de persoane

Postat la 17 iulie 2010 15 afişări

Madalina Manole a fost inmormantata, vineri seara, in jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Pe parcursul traseului de la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, unde a avut loc slujba de inmormantare, spre Cimitirul Bolovani, traficul rutier a fost dirijat de politisti.

Admiratorii Madalinei Manole au inceput sa aplaude la aparitia maşinii mortuare si au continuat pana cand autoturismul a ajuns la mormantul aflat pe aleea centrala a Cimitirului Bolovani, aproape de locul in care este inmormantat jurnalistul ploieştean Gabi Dobre, care a murit de cancer in urma cu cinci ani, la varsta de 33 de ani.

In jurul gropii în care a fost introdus sicriul, jandarmii au amplasat garduri de protectie, iar in imediata apropiere a mormantului a fost permis doar accesul familiei, al prietenilor, al colegilor de breasla ai Mădălinei Manole prezenti la inmormantare si al jurnalistilor.

Cititi mai multe despre inmormantarea Madalinei Manole pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Madalina Manole,
inmormantare
/actualitate/madalina-manole-inmormantata-la-ploiesti-in-prezenta-a-5-000-de-persoane-6590137
6590137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.