Macron începe să urce din nou în sondaje

Postat la 20 noiembrie 2017 39 afişări

Rata de încredere în preşedintele francez Emmanuel Macron a crescut cu 4% în ultima lună, după o perioadă în care popularitatea lui Macron a atins un minim istoric, se arată într-un sondaj de opinie publicat, duminică, de către publicaţia Du Dimanche, citat de site-ul Politico.eu.

Macron începe să urce din nou în sondaje

După o perioadă în care popularitatea lui Emmanuel Macron a atins cote minime, acum aproximativ 46% dintre francezi declară că sunt mulţumiţi de modul de eforturile depuse de liderul de la Elysee, arată sondajul efectuat de institutul IFOP.

Potrivit sondajului, procentele adunate în ultima lună de Macron provin din rândul simpatizanţilor mişcării de stânga a lui Jean-Luc Melenchon, care nu a reuşit să blocheze reformele din domeniul muncii propuse de către preşedintele Franţei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.