Macron cere mai multe sancţiuni împotriva Rusiei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 04 aprilie 2022 16 afişări

Preşedintele Franţei Emmanuel Macron cere mai multe sancţiuni împotriva Rusiei şi spune că există indicii că forţele ruse sunt responsabile de crime de război.

Macron cere mai multe sancţiuni împotriva Rusiei

Este nevoie de mai multe sancţiuni împotriva Rusiei după ce au fost raportate informaţii potrivit cărora forţele ruseşti au ucis civili în oraşul Bucha, în apropiere de Kiev, a declarat preşedintele francez Emmanuel Macron, potrivit BBC News.

Ucraina a acuzat Rusia de un „masacru deliberat” în Bucha, după ce au fost găsite mai multe cadavre pe străzi, dar Rusia a numit aceste afirmaţii „propagandă de război”.

Macron a declarat pentru postul de radio France Inter că există „indicii foarte clare” care arată că forţele ruseşti sunt responsabile de crime de război în Ucraina.

Procurorii ucraineni care investighează posibile crime de război comise de Rusia au găsit 410 cadavre în oraşele din apropierea Kievului, a declarat procurorul general Irina Venediktova.

Rusia a negat acuzaţiile potrivit cărora forţele sale ar fi ucis civili în oraşul Bucha de lângă Kiev.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macron,
sancţiuni,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.