“Măcar în ultimul ceas, staţi în casă! Nu e o joacă”. Un nou avertisment al medicului român care a scris mesajul cu zeci de mii de share-uri

Postat la 23 martie 2020 487 afişări

“Măcar în ultimul ceas, staţi în casă! Nu e o joacă”. Un nou avertisment al medicului român care a scris mesajul cu zeci de mii de share-uri

Medicul Ady Nicula face naveta 150 km pe zi între serviciu şi casă.

Adrian Nicula, medic: “Poate am fost prea dur cand am scris primul mesaj, dar realitatea mi-a dat dreptate”.

Adrian Nicula, medic: “Nu vom putea prelua sute de bolnavi pentru că nu vom avea unde să-i punem”.

Medicul Adrian Nicula a revenit cu un avertisment pentru oamenii care nu au văzut sau care nu au înţeles mesajul lui dur, distribuit de 84 de mii de ori pe Facebook.

Ady Nicula, şeful secţiei ATI la Spitalul Municipal “Dr. Aurel Tulbure” Făgăraş: ”Vă rog, haideţi, măcar în ultimul ceas, să ne avertizăm cumva şi rudele de la ţară şi să-i sunăm pe toţi: Domnilor, staţi în casă dacă n-aveţi nicio treabă esenţială în afară de nişte cumpărături, de mers la doctor rapid, staţi, domnilor, în casă două săptămâni, trei săptămâni ca să trecem de chestia asta!. Haideţi, vă rog, să nu o luăm deloc în joacă!”

La două zile după primul mesaj al medicului Ady Nicula, multă lume a ignorat pericolul noului coronavirus şi a ieşit la plimbare pe străzi şi în parcuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
casa,
mesaj,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.