Ludovic Orban, aşteptat să anunţe înfiinţarea noului partid - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 decembrie 2021 90 afişări

Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL, este aşteptat marţi să facă anunţul înfiinţării unei noi formaţiuni politice. Anunţul va fi făcut după ce vor fi depuse actele de înfiinţare la Tribunal. Orban a demisionat din PNL pe 23 noiembrie, fiind urmat de 15 senatori şi deputaţi.

Ludovic Orban, aşteptat să anunţe înfiinţarea noului partid - surse

„Ludovic (Orban-n.r.) va merge azi (marţi - n.r.) la Tribunal pentru a înscrie partidul, apoi vine în Parlament pentru a face anunţul”, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate lui Ludovic Orban.

Acesta a demisionat din PNL pe 23 noiembrie.

„Demisia nu este un sfârşit, este un început, nu mă las oricâte aluzii am auzit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni cu onoare”, a declarat atunci Ludovic Orban.

El a fost urmat de 15 senatori şi deputaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
tribunal,
partid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.