Lucrările Congresului PPE, la Palatul Parlamentului: Are toate şansele să rămână în istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificări Europene

Postat la 17 octombrie 2012 12 afişări

Lucrările Congresului PPE au început, miercuri dimineaţă, la Parlament, cu discursuri de deschidere ale preşedintelui partidului, Wilfried Martens, şi liderului grupului PPE, Joseph Daul, precum şi de bun-venit ale liderilor PDL Vasile Blaga şi Theodor Stolojan şi preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor.

Blaga le-a mulţumit delegaţilor PPE pentru sprijinul "în lunga vară anti-democratică din România". "Am trecut în această vară printr-o încercare grea. Am dovedit, alături de partenerii şi aliaţii noştri, că valorile europene şi normele democratice se pot bizui, în România, pe forţa politică a dreptei (...). Vă mulţumesc pentru energia şi hotărârea cu care aţi apărat libertatea şi democraţia europeană, într-un moment greu", a afirmat Blaga, în discursul său de bun-venit din deschiderea Congresului de la Palatul Parlamentului. De asemenea, el a arătat că prin acest sprijin oferit "în lunga vară anti-democratică din România" împotriva "atacului lansat de socialişti asupra valorilor europene şi locului României în UE" s-a probat lecţia că UE nu e doar "o sumă de discursuri".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucrarile-congresului-ppe-la-palatul-parlamentului-are-toate-sansele-sa-ramana-in-istorie-sub-numele-de-congres-al-celei-de-a-doua-unificari-europene-10232994
10232994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.