Lucian Isar ar putea fi numit provizoriu la conducerea Consiliului de Administraţie al Transgaz

Postat la 09 ianuarie 2013 18 afişări

Fostul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri Lucian Isar ar putea fi numit în funcţia de şef provizoriu al Consiliului de Administraţie (CA) al Transgaz Mediaş (TGN), propunerea fiind semnată de fostul ministru al Economiei şi menţinută de actualul şef al instituţiei, Varujan Vosganian.

Transgaz a publicat pe site-ul propriu, în luna decembrie a anului trecut, convocatorul Adunării Generale a Acţionarilor care ar urma să aibă loc în 17 ianuarie.

Printre propuneri se numără şi revocarea actualului şef al CA al Transgaz, Victor Alexandru Schmidt, şi înlocuirea lui cu Isar. Isar a fost numit în noiembrie anul trecut în Consiliul de Supraveghere al altei mari companii de stat, Transelectrica (TEL).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucian-isar-ar-putea-fi-numit-provizoriu-la-conducerea-consiliului-de-administratie-al-transgaz-10444175
10444175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.