Lucian Bute: Nu am luat cu bună ştiinţă un produs interzis. Suplimentul legal era contaminat - FOTO

Postat la 14 august 2016 85 afişări

Pugilistul român Lucian Bute a precizat, sâmbătă, prin intermediul unei platforme de socializare, faptul că a fost victima contaminării cu un supliment pentru recuperare fizică care conţinea în mod ilegal urme de ostarină. Bute reiterează faptul că nu a luat cu bună ştiinţă un produs interzis.

Vineri, Comisia pentru Box şi Wrestling din cadrul districtului Columbia, SUA, a anunţat că proba B recoltată pe 30 aprilie, după meciul Lucian Bute-Badou Jack, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, a fost depistată pozitiv cu ostarină, substanţă aflată pe lista celor interzise.

"Un supliment legal disponibil şi fabricat în Statele Unite pe care l-am luat în perioada de pregătire pentru meciul cu Badou Jack a fost testat independent de un laborator acreditat din Los Angeles şi s-a dovedit contaminat cu Ostarină, produs interzis."

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LUCIAN BUTE,
DOPAJ,
OSTARINĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.