Lucia Morariu de la Eximtur va fi noul preşedinte al ANAT

Autor: Liviu Iancu Postat la 13 martie 2013 48 afişări

Lucia Morariu, proprietarul agenţiei de turism Eximtur şi fost secretar de stat pe turism în guvernarea Tăriceanu, va fi începând de vineri noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), urmând să o înlocuiască pe Corina Martin, al cărei mandat expiră.

Lucia Morariu de la Eximtur va fi noul preşedinte al ANAT

Lucia Morariu, proprietarul agenţiei de turism Eximtur şi fost secretar de stat pe turism în guvernarea Tăriceanu, va fi începând de vineri noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), urmând să o înlocuiască pe Corina Martin, al cărei mandat expiră. Lucia Morariu (foto), care a mai fost preşedinte al ANAT în urmă cu aproape zece ani, este singura care şi-a depus candidatura la şefia asociaţiei. Sesiunea de depunere a candidaturilor s-a încheiat la finele lunii februarie. Pentru ca preşedintele asociaţiei să poată fi validat, la şedinţa ANAT de vineri trebuie să fie prezenţi peste 10% din cei aproximativ 600 de membri. „M-am gândit să candidez pentru că se simţea nevoia de un pic de echilibru în asociaţie. Au insistat câţiva colegi de la firme importante, care consideră că stilul meu mai procedural ar fi potrivit în perioada asta şi se simte nevoie de puţină intervenţie pe partea de legislaţie“, a declarat Lucia Morariu. Ea a spus că ANAT va insista asupra modificării legislaţiei pe „zona de călătorii“, pentru că piaţa este foarte dezorganizată.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lucia Morariu,
Eximtur,
ANAT
/actualitate/lucia-morariu-de-la-eximtur-va-fi-noul-presedinte-al-anat-10663837
10663837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.