Lucas, un băieţel de 13 ani din Belgia, este primul din lume care s-a vindecat de o formă agresivă de cancer la creier. Cum a învins diagnosticul

Postat la 15 februarie 2024 161 afişări

Lucas, un băieţel de 13 ani din Belgia, este primul din lume care s-a vindecat de o formă agresivă de cancer la creier. Cum a învins diagnosticul

Lucas a fost diagnosticat cu un tip rar de tumoare cerebrală la vârsta de şase ani. Medicii nu i-au dat nicio şansă de supravieţuire. Şapte ani mai târziu, băiatul nu mai are nicio urmă de cancer.

Roller coaster cu final fericit pentru familia lui Lucas, un băieţel de 13 ani. La 6 ani, primea un diagnostic cu o şansă mică de supravieţuire. Medicii erau rezervaţi, iar părinţii îndureraţi. Şapte ani mai târziu, Lucas devine primul copil din lume care s-a vindecat de cancer la creier „brutal”.

Cum poţi învinge un astfel de diagnostic?

Lucas e primul copil care a învins o formă foarte agresivă de cancer.

Cazul lui e o speranţă reală pentru alţi copii. Băiatul de naţionalitate belgiană a trebuit să călătorească alături de familia lui în Franţa, pentru a face parte dintr-un studiu care avea în vedere un potenţial medicament.

Cititi mai multe pe www.alpehnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
belgia,
baietel,
cancer

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.