Lovitură pentru service-urile auto. Decizia luată de reprezentanţii RAR după ce au găsit peste 200 de centre fără autorizaţie de funcţionare

Postat la 05 decembrie 2017 286 afişări

Controalele au fost făcute în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie.

Lovitură pentru service-urile auto. Decizia luată de reprezentanţii RAR după ce au găsit peste 200 de centre fără autorizaţie de funcţionare

Departamentul Supraveghere Piaţă al Registrului Auto Român (RAR) a închis peste 200 de service-uri care nu aveau autorizaţie de funcţionare şi a aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 596.000 de lei, potrivit unui comunicat publicat marţi.

Decizia de închidere a celor 200 de service-uri a fost luată după un control făcut de inspectorii Registrului la 655 de societăţi din toată ţara.

RAR a suspendat activitatea la alte 49 de service-uri care nu şi-au menţinut condiţiile iniţiale de autorizare. Acestea îşi vor putea relua activitatea după maximum 30 de zile, doar dacă rezolvă problemele pentru care au fost amendate.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.