LOVITURĂ GREA pentru Ungaria! Propunerea care va stârni REVOLTA maghiarilor şi a altor state est-europene

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 13 octombrie 2016 23392 afişări

Într-un discurs în care a schiţat priorităţile sale pentru următorul summit UE, premierul italian Matteo Renzi a declarat că statele europene care refuză să primească imigranţi are trebui să fie lăsate fără finanţare din partea UE, informează agenţia de ştiri Reuters.

LOVITURĂ GREA pentru Ungaria! Propunerea care va stârni REVOLTA maghiarilor şi a altor state est-europene

"Este necesar ca Italia să promoveze o poziţie foarte dură faţă de ţările care au primit o grămadă de fonduri pentru că fac parte din Blocul comunitar, ce au fost utilizate pentru dezvoltarea propriilor teritorii, şi care se eschivează de la angajamentele de redistribuire a imigranţilor", a afirmat Renzi în faţa Parlamentului de la Roma.

"Aspectele pozitive ale apartenenţei la UE trebuie echilibrate cu responsabilităţile ce vin odată cu statutul de membru," a continuat liderul italian.

CITEŞTE INTEGRAL ARTICOLUL AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.