LOVITURĂ DE STAT în Thailanda, anunţată în direct la televiziune: Toţi thailandezii trebuie să rămână calmi

Postat la 22 mai 2014 24 afişări

Şeful forţelor armate terestre din Thailanda, generalul Prayut Chan-O-Cha, a anunţat o lovitură de stat, joi, într-o declaraţie televizată, după şapte luni de criză politică. "Toţi thailandezii trebuie să rămână calmi şi funcţionarii trebuie să continue să lucreze ca de obicei", a adăugat el.

LOVITURĂ DE STAT în Thailanda, anunţată în direct la televiziune: Toţi thailandezii trebuie să rămână calmi

 "Pentru ca această ţară să revină la normal", forţele armate "trebuie să preia puterea începând cu 22 mai, ora 16.30" (12.30 ora României), a precizat el.

Generalul, care a declarat legea marţială marţi, a invocat violenţele din ţară care s-au soldat cu 28 de morţi de la începutul crizei, în toamnă.

"Toţi thailandezii trebuie să rămână calmi şi funcţionarii trebuie să continue să lucreze ca de obicei", a adăugat el.

Anunţul televizat are loc după a doua sesiune de negocieri între principalii actori ai crizei, destinată găsirii unui compromis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lovitura-de-stat-in-thailanda-anuntata-in-direct-la-televiziune-toti-thailandezii-trebuie-sa-ramana-calmi-12644592
12644592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.