LOVITURĂ de proporţii pentru RCS/RDS. Anunţul a fost făcut OFICIAL azi

Postat la 16 octombrie 2017 3468 afişări

Citibank NA, London Branch şi ING Bank NV, în calitate de aranjori, au încheiat un credit pe termen scurt, cu două facilităţi în valoare totală de 200 de milioane de euro, acordat RCS&RDS SA şi DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.

LOVITURĂ de proporţii pentru RCS/RDS. Anunţul a fost făcut OFICIAL azi

Una din facilităţi, în valoare de 140 de milioane de euro, o fost obţinută pentru finalizarea achiziţiei operatorului ungar de telecomunicaţii Invitel Tavkozlesi Zrt de către Digi Kft, subsidiara din Ungaria a RCS & RDS.

Cealaltă facilitate, în valoare de 60 de milioane de euro va fi folosită pentru „scorpuri generale corporative ale societăţii”, precizează un comunicat al companiei remis Bursei de Valori.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.