Loto. Românul care a câştigat 4 milioane de lei la Joker s-a prezentat să-şi ia premiul. Ce va face prima dată cu banii

Postat la 16 octombrie 2018 375 afişări

Un român este fericit în aceste zile. A câştigat 4 milioane de lei la Joker, la tragerea de duminică. A jucat un bilet de 8,5 lei.

Loto. Românul care a câştigat 4 milioane de lei la Joker s-a prezentat să-şi ia premiul. Ce va face prima dată cu banii

Bărbatul din Bucureşti, care are în jur de 50 de ani şi care lucrează în construcţii, a dorit să rămână anonim. El s-a prezentat, luni, la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi valida biletul câştigat, informează Libertatea.

Câştigătorul a obţinut suma de 4.045.837,72 lei (peste 868.000 de euro) jucând numere care au o semnificaţie personală pentru el, potrivit comunicatului transmis de Loteria Română.

Fiind un jucător constant la loto, bărbatul a mai câştigat şi în trecut, dar suma a fost mult mai mică decât cea de acum: 1.000 de lei la Loto 6/49.

Cu banii pe care i-a câştigat are multe planuri. Dar în primul rând, bucureşteanul vrea să renoveze casa bătrânească moştenită de la bunici.

Ultima oară, premiul de categoria I la Joker a fost câştigat pe 2 august şi a fost în valoare de 20.573.472,67 lei (peste 4,45 milioane lei), cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.