Lord Of The Dance aduce "Dangerous Games", pe 6 octombrie, la Sala Palatului. Care sunt preţurile biletelor

Autor: Dorina Călin Postat la 25 mai 2015 62 afişări

"Dangerous Games", cel mai recent spectacol al trupei Lord Of The Dance, produs de Michael Flatley, va fi prezentat publicului din România pe 6 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

"Dangerous Games" este cel mai recent spectacol marca Lord Of The Dance, creatorul său - Michael Flatley - venind cu o abordare pe cât de nouă, pe atât de neaşteptată. Pe lângă spectacolul impresionant creat de zecile de dansatori - campioni mondiali la dans -, spectatorii se vor mai putea bucura şi de efecte vizuale, jocuri de lumini şi laser. Ceea ce până nu demult ţinea doar de domeniul filmelor SF, în prezent face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: spectacolului i-au fost adăugate şi proiecţii holografice 3D, un sistem care combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tridimensionale, oferind spectatorilor o experienţa unică, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Întrebat de ce crede că acest show este atât de popular, Flatley a răspuns:

"Lord Of The Dance este în atenţia publicului de 20 de ani, asta înseamnă istorie. Spectacolele se ţin cu casa închisă. Fiind acolo pe scenă cu ei, dansând şi bătând din picioare îmi dă fiori, este un sentiment extraordinar. Energia şi bucuria sunt molipsitoare. Noi nu ne facem foarte multă publicitate, întotdeauna am considerat că vorba dusă din om în om este cea mai bună reclamă; daca oamenii ne plac, vor spune şi altora şi de aceea avem atâţia oameni care revin şi revin la show-urile noastre. Oricine care are între 5 şi 95 de ani poate să vină la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani şi merge foarte bine, asta înseamnă că facem bine ce facem".

În ceea ce priveşte noua variantă a show-ului, celebrul coregraf şi dansator a declarat:

"Am vrut să facem ceva nou şi mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui Lord Of The Dance; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente. Aproape toţi dansatorii noştri sunt campioni mondiali, de exemplu Dark Lord este interpretat de Tom Cunningham. Alice Upcott (Little Spirit) este o gimnasta de top, iar Nadine Coyle, cântăreaţă ce joaca rolul zeiţei Erin, a umplut săli întregi în toată lumea (n.r. Nadine Coyle este membră a formaţiei Girls Aloud). Dar toţi dansatorii noştri sunt nişte staruri şi este grozav să te poţi da cu un pas înapoi şi să îi laşi pe cei tineri să strălucească. Muncesc incredibil de mult şi este superb să vezi noua generaţie venind din urmă".

Potrivit organizatorilor, fanii vor putea urmări o coregrafie incredibilă, mişcări de dans complexe, vor asculta melodii compuse de Gerard Fahy şi vor avea parte şi de alte surprize, cum ar fi Nadine Coyle, membra formaţiei Girls Aloud. Efectele speciale au fost şi ele duse la un alt nivel, show-ul integrând holograme şi multe alte surprize.

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 6 octombrie sunt următoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4) şi 100 de lei (categoria 5).

Biletele pot fi achiziţionate din librăriile Librarium şi Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1, dar şi online, pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro şi salapalatului.ro.

Ani de-a rândul, trupa Lord of the Dance a umplut sălile de spectacole şi din cele mai mari oraşe ale României, publicul fiind extrem de curios şi încântat să îi vadă în acţiune pe magicienii dansului irlandez.

Spectacolul care va avea loc pe 6 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, este organizat de Project Events în colaborare cu European Events Service.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LORD OF THE DANCE,
MICHAEL FLATLEY,
/actualitate/lord-of-the-dance-aduce-dangerous-games-pe-6-octombrie-la-sala-palatului-care-sunt-preturile-biletelor-14330961
14330961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.