Logistica - servicii complexe pentru eficientizarea afacerilor - un eveniment marca BUSINESS MAGAZIN

Postat la 27 iunie 2012 63 afişări

BUSINESS Magazin si KLG Europe Logistics va invita joi, 28 Iunie 2012, incepand cu ora 9:00, la conferinta LOGISTICA - servicii complexe pentru eficientizarea afacerilor. Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas.

LOGISTICA - servicii complexe pentru eficientizarea afacerilor este un eveniment ce va aduce in prim-plan teme de discutii actuale ale industriei transporturilor si logisticii, dezbaterile purtandu-se pe directia a 4 subiecte principale: planuri de dezvoltare de noi parcuri logistice, regiuni de maxim interes si firme/domenii care sunt in expansiune astazi, evolutia costurilor legate de constructia de spatii logistice, evolutia din acest moment a pietei si estimarile pentru 2012 si 2013.

Unul dintre subiectele principale pe care dezbaterile conferintei se vor concentra este cel al portului european Constanta si anume starea actuala a acestuia si potentialul castig al Romaniei din statutul pe care l-ar putea avea Constanţa, ca "Poartă Estica a Europei" .

Temele de dezbatere vor fi sustinute de prezentarile a 6 specialisti in domeniu: Dragos Geletu, Director General KLG Europe Logistics, Catalin Olteanu, General Manager, FM Logistic, Margareta Mares, Director General Europharm Distributie, Gabriel Chimisliu, Vicepresident si Head of Industrial Division, Knight Frank/The Advisers, Adriana Palasan, Managing Partner AFP MKT, Vice-Preşedinte ARILOG, Membru Board ELA şi ECBL, Ion Lixandru, Vicepreşedinte U.N.T.R.R., Septimiu Buzaşu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/logistica-servicii-complexe-pentru-eficientizarea-afacerilor-un-eveniment-marca-business-magazin-9788102
9788102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.