LIVE: Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2021: Cum va evolua piaţa imobiliară în 2022?

Locuri de muncă pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania

Postat la 24 august 2016 61 afişări

Locuri de muncă pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi şi recepţioner – 2 posturi), care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Braşov în data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune de limba germană şi engleză (nivel A2 - B1).

Pentru posturile de recepţioner, candidaţii trebuie să aibă calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA şi să aibă cunoştinţe de limba germană şi engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 - 2206 euro brut/lună, ȋn funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de ospătar şi barman şi de 1500 - 2054 euro brut/lună, ȋn funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi recepţioner.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare şi masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni şi masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Ilfov, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Ilfov, strada Ruginoasa, nr. 4, sector 4, Bucuresti, telefon 021 3302014 / 021 3323708 / int 112, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă ȋn străinătate – EURES şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

- cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

- copie act de identitate;

- C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);

- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.