Locul din România unde apa de la robinet are proprităţi vindecătoare

Postat la 04 martie 2017 508 afişări

Localnicii dintr-o comună din România se laudă că apa pe care o beau e un adevărat elixir.

 Locul din România unde apa de la robinet are proprităţi vindecătoare

În comuna Ghilad din judeţul Timiş, primarul ca decis să le ofere alegătorilor săi apă tratată cu ozon. A auzit de beneficiile acesteia pentru sănătate de la angajaţii firmei care lucrau la realizarea reţelei de apă şi canal în comună. S-a gândit să investească în ”altceva”.

”Am auzit de apa tratată cu ozon de la firma care ne-a realizat proiectul şi am fost încântat de beneficiile acesteia. Costurile erau însă mai ridicate faţă de cele generate de clasicele staţii de tratare. Ca să pot să o fac am renunţat la realizarea reţelei în totalitate. Într-o primă fază am făcut doar doi kilometri de reţea. Abia anul trecut am finalizat, introducând şi ultimii zece kilometri de ţeavă. (…) Apa tratată cu ozon are o calitate superioară faţă de cea în care s-a adăugat clor. La noi la robinete curge de fapt apă plată, pură din punct de vedere bacteriologic şi chimic! Nu are nitraţi, nitriţi şi alte elemente nocive, iar gustul e ca de apă de izvor. Oamenii vin din satele din jur şi chiar de la Ciacova, să ia apă cu bidoanele”, a relatat primarul Cornel Guran, pentru Renaşterea Bănăţeană.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.