Locuitorii unui sat izolat se întorc împotriva Primăriei pentru că nu a deszăpezit drumul - FOTO

Postat la 04 februarie 2019 29 afişări

Locuitorii satului Casele Miceşti, din judeţul Cluj, reclamă că au rămas izolaţi, iar ambulanţele sau pompierii nu pot ajunge la ei, din cauză că Primăria Feleacu nu a deszăpezit drumul, aceştia ameninţând că vor da în judecată instituţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Locuitorii unui sat izolat se întorc împotriva Primăriei pentru că nu a deszăpezit drumul - FOTO

Potrivit unui memoriu transmis Prefecturii Cluj, locuitorii satului Casele Miceşti acuză Primăria comunei Feleacu că, deşi a fost solicitată de zeci de ori pe zi, nu intervine pentru deszăpezirea drumului.

„Având în vedere starea actuală şi de fapt a DC 71 ce leagă comuna Feleacu de Casele Miceşti, mai concret faptul că de o săptămână toţi locuitorii satului Casele Micesti suntem izolaţi şi în imposibilitatea de a ieşi din sat, implicit de a ne aproviziona cu alimente şi apă şi de a ne onora obligaţiile contractuale la locurile de muncă, iar copiii să poată ajunge la şcolile, grădiniţele sau creşele de care aparţin, noi, locuitorii satului Casele Miceşti vă rugăm să ne sprijiniţi. Drumul este impracticabil sau greu practicabil încă de la prima ninsoare. La Primăria Feleacu sunăm zilnic şi de câteva zeci de ori pe zi, rezultatul fiind nul! Ne întrebăm ce ar trebui să se întâmple încât primarul comunei Feleacu să fie sensibilizat şi să-şi facă datoria?”, se arată în documentul citat.

Locuitorii satului susţin că dacă nu s-a întâmplat până acum nicio tragedie ţine doar de noroc, pentru că dacă s-ar fi întâmplat vreo urgenţă medicală sau de altă natură, rezultatul ar fi fost catastrofal în condiţiile în care „Salvarea, Pompierii sau SMURD-ul sunt în incapacitate de a ajunge la Casele Miceşti!”.

„Poate în urma unei astfel de catastrofe s-ar fi trezit şi primarul comunei Feleacu. Se poate muri sau arde la 7 km de centrul Clujului în anul 2019, mai rău decât în antichitate! Singurele momente în care acesta a trimis un autoturism cu o lamă mică şi ineficientă au fost acelea în care noi am sunat la 112, la Pompieri, la SMURD”, se mai arată în memoriul locuitorilor din Casele Miceşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zapada,
drum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.