Locaţii ideale pentru Team Building şi Petreceri de Crăciun de neuitat

Autor: Publicitate Postat la 10 octombrie 2023 98 afişări

Locaţii ideale pentru Team Building şi Petreceri de Crăciun de neuitat

Cum sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie, este timpul să te gândeşti la organizarea unor evenimente speciale pentru echipa ta. Indiferent dacă doreşti să consolidezi legăturile dintre colegi sau să vă bucuraţi de spiritul festiv al Crăciunului, ANA Hotels vă oferă soluţia potrivită. Vă prezentăm două locaţii perfecte care îmbină armonios ideea de #teambuilding cu bucuria sărbătorilor de iarnă.

Un #teambuilding la “înălţime”

Imaginaţi-vă că porniţi într-o călătorie de consolidare a echipei înconjuraţi de splendoarea muntelui, într-o locaţie remarcabilă din inima României. La Ana Hotels Poiana Braşov, acest vis devine realitate. Călătoria începe cu o sesiune revigorantă de activităţi în mijlocul naturii magnifice. Odată ce soarele se ascunde în spatele munţilor, atmosfera se transformă într-o petrecere magică de Crăciun.

Cu o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, centrul de conferinţe de la ANA Hotels Sport vă oferă 11 săli versatile luminate natural. Acestea pot găzdui evenimente cu până la 1000 de participanţi simultan sau pot crea o atmosferă intimă pentru grupuri mai mici.

Cu  170 de camere de 4*, elegante, cu o privelişte încântătoare asupra staţiunii, parcare gratuită, staţii de încărcare pentru maşini electrice, un restaurant cu specific tradiţional şi internaţional, un centru SPA premiat cu piscină interioară, saune, fitness şi jacuzzi în aer liber, veţi experimenta cu adevărat confortul şi rafinamentul.

Sărbătoreşte Crăciunul într-un Cadru Feeric - Alege Grădina Pine

Păşiţi în lumea fermecată de la Pine Garden, din incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest, unde Crăciunul devine o experienţă aparte. Grădina noastră întinsă pe 7000 de metri pătraţi se poate transforma într-un târg de Crăciun fabulos, decorat cu lumini strălucitoare şi miros de turtă dulce. Imaginaţi-vă un peisaj desprins din poveşti, cu food truck-uri ce servesc delicii savuroase şi băuturi fierbinţi, creând o atmosferă plină de zâmbete şi bucurie. Aceasta este scenografia perfectă pentru o petrecere de Crăciun care va rămâne în memoria tuturor pentru mulţi ani înainte.

De asemenea, puteţi organiza petrecerea de Crăciun în interior, întrucât centrul nostru de conferinţe oferă 15 săli moderne pe o suprafaţă de 2300 de metri pătraţi, luminate natural şi cu acces la terase şi grădina cu pini.

Cu 165 de camere şi apartamente confortabile şi elegante, parcare generoasă, staţii de încărcare pentru maşini electrice, un restaurant cu specific mediteranean şi internaţional, o terasă, un centru SPA, o piscină interioară, Crowne Plaza Bucharest vă asigură un teambuilding şi o petrecere de Crăciun perfectă chiar în zona de business a oraşului.

Evenimentele corporate merită o locaţie care să se adapteze cu uşurinţă la toate cerinţele. Locaţiile noastre dispun de săli modulare dotate cu echipamente de ultimă generaţie, iar la cerere se pot oferi echipamente speciale. Pauzele de cafea cu produse de patiserie făcute în casă, bufetele de finger food sau cinele festive cu live cooking sunt doar câteva dintre opţiunile noastre. Un manager de eveniment dedicat se va asigura că totul decurge fără sincope.

Combinând team building-ul cu petrecerea de Crăciun, fie că alegeţi să vă retrageţi la munte în Poiana Braşov, la ANA Hotels Poiana Braşov, sau să descoperiţi grădina magică şi sălile de la Crowne Plaza Bucharest, vă garantăm că sărbătorile echipei vor fi memorabile. Sărbătoreşte realizările alături de colegii tăi şi bucuraţi-vă de magia sărbătorilor la ANA Hotels!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
petreceri,
petrecere,
brasov,
evenimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.