Localitatea Saelele, unde a copilărit Liviu Dragnea, executată silit de Tel Drum pentru o datorie neachitată

Postat la 16 octombrie 2018 118 afişări

Localitatea Saelele, din judeţul Teleorman, unde a copilărit Liviu Dragnea, a fost executată silit de societatea Tel Drum, după ce mai multe lucrări de canalizare realizate în comună nu au fost achitate. Decizia Judecătoriei Turnu Măgurele e definitivă, deoarece Primăria nu a făcut contestaţie.

Localitatea Saelele, unde a copilărit Liviu Dragnea, executată silit de Tel Drum pentru o datorie neachitată

Judecătoria Turnu Măgurele a hotărât, în 11 octombrie, demararea procedurii de executare silită a localităţii Saelele, după ce autorităţile locale nu au putut plăti o datorie către Tel Drum SA, firmă atribuită de procurori lui Liviu Dragnea.

Datoria este din anul 2012, când Primăria Saelele a încheiat un contract de lucrări cu societatea Tel Drum SA pentru construirea unei reţele de canalizare. Ulterior, Primăria nu a putut achita întreaga sumă aferentă lucrărilor, astfel că Tel Drum a apelat la instanţă pentru a-şi recupera banii.

Magistraţii Judecătoriei Turnu Măgurele au decis că se „autorizează creditoarea SC Teldrum SA să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu pentru suma de 2.353.434,42 lei (…) la care se adaugă cheltuielile de executare aferente”.

Decizia instanţei este definitivă, întrucât, în timpul procesului, reprezentanţii Primăriei Saelele nu au contestat nici modul în care a fost calculată datoria, nici modul de executare silită a acesteia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.