Livrările de spaţii industriale vor depăşi un milion de metri pătraţi, cu 70% mai mult decât în 2017

Postat la 18 octombrie 2018 29 afişări

Livrările de spaţii industriale vor înregistra în acest an cea mai spectaculoasă evoluţie din perioada recentă, depăşind pentru prima oară pragul de un milion de metri pătraţi livraţi într-un singur an la nivel naţional, în creştere cu 70% faţă de 2017, informează Activ Property Services.

Livrările de spaţii industriale vor depăşi un milion de metri pătraţi, cu 70% mai mult decât în 2017

Din total, peste 540.000 de metri pătraţi de spaţii industriale au fost deja livraţi, iar restul proiectelor se află într-un stadiu avansat de construcţie. “2018 se anunţă ca fiind un an record al pieţei industriale, vârful de activitate fiind atins în urma creşterilor consecutive de 40-50% în fiecare din ultimii trei ani”, arată o analiză a companiei de consultanţă Activ Property Services.

Activitatea de dezvoltare din zona spaţiilor industriale a fost reluată în 2015, pe fondul creşterii cererii din partea sectorului logistic, care a condus la livrarea unui stoc nou de 593.000 metri pătraţi în 2017.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spatii industriale,
livrari,
livrare,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.