Consiliul General al Capitalei a RESPINS decontarea combustibilului pentru car-sharing. Consilier: Firea este „primarul voucher”

Postat la 18 octombrie 2018 28 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins, joi, proiectul privind acordarea de 500 de lei pe lună dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală.

Consiliul General al Capitalei a RESPINS decontarea combustibilului pentru car-sharing. Consilier: Firea este „primarul voucher”

 În cadrul şedinţei CGMB de joi, Cătălin Deaconescu a numit-o pe Gabriela Firea „primarul voucher”.Controversatul proiect avea nevoie de 28 de voturi pentru, însă a primit doar 27, asta pentru că un consilier PSD a lipsit de la şedinţă.

Proiectul presupunea ca Primăria Capitalei să deconteze combustibilului folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti.

„Stimularea prin decontarea combustibilului în valoare de pana la 500 lei lunar în vederea încurajării unor asocieri voluntare prin care părinţii elevilor unităţilor de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care au domiciliul în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov pot folosi în comun autoturismul proprietate personală în vederea transportului copiilor, la instituţiile de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care vor fi selectate în cadrul unui proiect pilot", se arată în proiectul de hotărâre respins joi.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.