Liviu Negoiţă: Mă interesează prea puţin dacă e şocată Monica Macovei şi ce cere Monica Macovei

Postat la 17 iunie 2013 72 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, luni, întrebat în legătură cu afirmaţiile Monicăi Macovei referitoare la declaraţia lui Vasile Blaga din China, că îl interesează prea puţin dacă aceasta este şocată.

Liviu Negoiţă: Mă interesează prea puţin dacă e şocată Monica Macovei şi ce cere Monica Macovei

 "Mă interesează prea puţin dacă e şocată Monica Macovei şi ce cere Monica Macovei", a precizat Liviu Negoiţă, înainte de şedinţa BPN, întrebat în legătură cu faptul că Monica Macovei s-a arătat şocată de declaraţiile lui Vasile Blaga din China, potrivit cărora împărtăşeşte aceleaşi valori cu Partidul Comunist Chinez.

Negoiţă nu a vrut să comenteze afirmaţiile lui Vasile Blaga din China, arătând că sunt lucruri mai importante de discutat, cum ar fi Constituţia şi regionalizarea.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a refuzat şi ea să comenteze aceste declaraţii ale lui Vasile Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-negoita-ma-intereseaza-prea-putin-daca-e-socata-monica-macovei-si-ce-cere-monica-macovei-10976215
10976215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.