Liviu Negoiţă: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Preşedinţie

Postat la 22 aprilie 2013 19 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, luni, că în toamnă vor fi demarate alegerile în interiorul PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Preşedinţie.

Liviu Negoiţă: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Preşedinţie

 "Intrăm în interiorul partidului cu aceste alegeri după vacanţa de vară, în toamnă. Până atunci, până când vom demara acest proces, o să discutăm în interiorul partidului să vedem cine sunt cei care doresc să participe la această procedură. În toamnă ar urma să dăm drumul la procedura respectivă", a precizat Liviu Negoiţă întrebat în legătură cu alegerile din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Preşedinţie.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, că PSD va avea candidat la Preşedinţie "arbitrar stabilit de baroniada pesedistă", iar la PNL va fi "eternul candidat Crin Antonescu", ea precizând că PDL îşi va stabili candidatul printr-o competiţie internă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-negoita-in-toamna-demaram-alegerile-interne-pentru-candidatul-la-presedintie-10780088
10780088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.