Liviu Dragnea, ieşire dură la adresa Ralucăi Turcan: Bate câmpii. Nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor

Postat la 10 decembrie 2018 94 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că Raluca Turcan "bate câmpii" şi nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor, atunci când spune că liderii de grup nu mai au dreptul să ia cuvântul în Biroul Permanent.

Liviu Dragnea, ieşire dură la adresa Ralucăi Turcan: Bate câmpii. Nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor

"Bate câmpii. În al doilea rând nu cunoaşte regulamentul. Până acum în Biroul Permanent din Camera Deputaţilor s-a acţionat cutumiar. Regulamentul e limpede. Dimpotriviă, la propunerea colegului de la UDMR, azi s-a dat adevărata valoare a Comitetului Liderilor. În regulamentul Camerei Deputaţilor se spune foarte clar că ordinea de zi a plenului Camerei este aprobat de Comitetul Liderilor, la propunerea Biroului Permanent", a declarat Liviu Dragnea.

 

Liderul deputaţilor liberali a subliniat că în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor de luni a fost instituită o nouă procedură pentru liderii partidelor de Opoziţie cu privire la activitatea în BP.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.