Liviu Dragnea, din nou la judecată. Liderul PSD: „Nu am refuzat niciodată să merg în faţa instanţei”

Postat la 14 aprilie 2019 225 afişări

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor judeca, luni, un nou termen al apelului declarat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă, anunţând părţile că acesta ar putea fi ultimul.

Liviu Dragnea, din nou la judecată. Liderul PSD: „Nu am refuzat niciodată să merg în faţa instanţei”

Tot luni, ar trebui ca preşedintele PSD Liviu Dragnea, dar şi Olguţa Şefu, fostul director al Direcţiei de Protecţie a Copilului Teleorman, să dea declaraţii în faţa judecătorilor.

De asemenea, avocatul Olguţei Şefu, Adrian Toni Neacşu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că intenţionează luni să ceară amânarea procesului preşedintelui PSD Liviu Dragnea, având în vedere că motivul principal de apel este reprezentat chiar de completurile specializate pe care CCR ar trebui să se pronunţe.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaratii,
dragnea,
teleorman,
apel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.