Reţeaua Facebook, inaccesibilă pentru utilizatori din toată lumea. Ce s-a întâmplat de fapt

Postat la 14 aprilie 2019 66 afişări

Reţeaua Facebook, inaccesibilă pentru utilizatori din toată lumea. Ce s-a întâmplat de fapt

Reţeaua socială Facebook a fost inaccesibilă pentru unii utilizatori din întreaga lume, duminică după-amiază, potrivit Downdetector.com, un site care monitorizează întreruperile, citat de Reuters.

 

Conform site-ului downdetector.com, situaţia pare se se fi normalizat în jurul orei 17.00, numărul rapoartelor care arătau probleme la Facebook scăzând la circa 300, de la un maxim de peste 14.500. La fel şi în cazul reţelelor WhatsApp (peste 3.000 de rapoarte în punctul maxim şi în jur de 150 la ora transmiterii ştirii) şi Instagram (peste 7.700 de rapoarte în punctul maxim, sub 300 în prezent).

 

Site-ul de urmărire a întreruperilor arata că există mai mult de 9.000 de persoane care raportează probleme cu Facebook.

 

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
retea,
site,
maxim,
retele sociale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.