Liviu Dragnea a cerut Ministerului de Interne şi Parchetului să afle cine a plătit huliganii: Am sesizat comisia SRI

Postat la 02 februarie 2017 127 afişări

Liviu Dragnea a declarat joi că speră ca ministerul Justiţiei şi Parchetul să afle cât mai curând cine a organizat şi plătit deturnarea protestelor de miercuri, susţinând că i-a cerut şi preşedintelui Comisiei SRI să vadă dacă poate verifica situaţia produsă între SRI şi MAI legat de informări.

Liviu Dragnea a cerut Ministerului de Interne şi Parchetului să afle cine a plătit huliganii: Am sesizat comisia SRI

" E dreptul românilor să protesteze, respect opinia lor. E important ca oamenii să se exprime fără violenţă. Nu cred că situaţia petrecută azi-noapte în Piaţa Victoriei este ceea ce şi-au dorit. Cererea mea este ca aceşti oameni de bună-credinţă să se delimiteze de aceste grupuri care au vrut să confişte acest protest. Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut acest plan pentru că azi-noapte să se ajungă la violenţe. Sper ca ministrul de Interne şi Parchetul să reuşească să afle cine a organizat şi plătit acţiunile de aseară", a declarat joi, după şedinţa CEX a PSD, Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD spune că în urma declaraţiilor şefului statului care a acuzat ministerul de Interne că nu a reacţionat la informările primite din partea SRI legate de potenţiale violenţe şi a răspunsului venit de la MAI; a cerut implicarea comisiei SRI

"Am văzut declaraţiile ministrului de Interne legat de informările pe care le-ar fi primit de la SRI, am văzut ce a spus. Un om de bună-credinţă din SRI a dat un sms unui secretar de stat, nu directorul SRI informare către ministrul de Interne. Ca preşedinte al Camerei Deputaţilor i-am cerut lui Adrian Ţuţuianu (nr. preşedintele Comisiei SRI) să vadă dacă există atribuţii legale pentru comisia SRI ca să se verifice aceste lucruri", a mai spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.