Litoralul romanesc, invadat de alge: Peste 5.200 de tone de alge au fost stranse luna aceasta de pe plaje

Postat la 19 iulie 2011 14 afişări

Peste 5.200 de tone de alge au fost stranse, luna aceasta, de pe plaje de catre lucratorii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral (ABADL), cea mai mare cantitate provenind din zona Cazino - Victory din statiunea Mamaia.

Potrivit responsabilului de comunicare al ABADL, Catalin Anton, Sistemul de Gospodarire al Apelor Constanta a intervenit in zona Cazino - Victory, aflata in centrul statiunii Mamaia, pentru a strange algele de pe unele sectoare de plaja. "Numai aseara (luni seara - n.r.), angajatii ABADL au colectat de pe plaje 816 tone de alge, in special de pe unele sectoare din statiunea Mamaia", a afirmat Catalin Anton. El a mai spus ca in aceasta luna au fost colectate de pe plajele de pe litoral aproximativ 5.200 de tone de alge, iar cantitatea care a fost stransa de la inceputul anului a depasit 13.500 de tone. Responsabilul de comunicare al Administratiei Bazinale de Apa a precizat ca ABADL a stabilit trei zone de interventie, respectiv Navodari - Mamaia - Constanta, Eforie - Costinesti si Olimp - Vama Veche, si va asigura in permanenta personal pentru control si interventie, inclusiv in zilele de weekend.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
alge,
marea neagra,
ABADL
/actualitate/litoralul-romanesc-invadat-de-alge-peste-5-200-de-tone-de-alge-au-fost-stranse-luna-aceasta-de-pe-plaje-8507247
8507247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.