Litoralul românesc, distrus de ANAF. Cine sunt oamenii luaţi în vizor de noile controale ale Fiscului, ce amenzi fabuloase au dat şi ce au confiscat

Postat la 25 iulie 2023 4028 afişări

Litoralul românesc, distrus de ANAF. Cine sunt oamenii luaţi în vizor de noile controale ale Fiscului, ce amenzi fabuloase au dat şi ce au confiscat

În perioada 17 - 23 iulie, 86 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, au desfăşurat activităţi specifice de control antifraudă pe litoralul Mării Negre, vizând în principal verificarea respectării prevederilor OUG 28/1999, republicată, cu privire la dotarea şi utilizarea de către operatorii economici a aparatelor de marcat electronice fiscale, conform unui comunicat recent de pe site-ul ANAF.

Ca urmare a acestor activităţi au fost verificaţi 465 operatori economici şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2.361.826 lei (amenzi şi confiscări).

Acţiunile operative vor continua în perioada următoare şi vor viza înregistrarea veniturilor realizate din comercializarea produselor alimentare, existenţa documentelor de achiziţie pentru produsele deţinute în vederea comercializării, dar şi existenţa formelor de angajare a personalului identificat cu ocazia controlului, mai scrie în comunicatul de presă .

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitati,
amenzi,
antifrauda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.