Lira sterlină, în picaj liber: Moneda se prăbuşeşte la minimul ultimelor 18 luni

Postat la 10 decembrie 2018 260 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că s-a discutat, în şedinţa PSD, oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Codurilor penale pentru ca articolele declarate constituţionale să intre în vigoare, urmând ca articolele neconstituţionale să revină în Parlament.

Lira sterlină, în picaj liber: Moneda se prăbuşeşte la minimul ultimelor 18 luni

"A fost o astfel de discuţie s-a hotărât în unanimitate ca articolele declarate constituţionale să fie promulgate printr-o ordonanţă de urgenţă", a confirmat Viorica Dăncilă.

 

Ordonanţa de urgenţă ar urma să pună în vigoare articolele declarate constituţionale din codurile penale.

 

"Trebuie să vedem în normele legale pentru a face acest lucru. În Comitetul Executiv s-a stabilit ca ce s-a declarat constituţional să dăm OUG. Când CCR declară ceva constituţional e obligatoriu pentru toată lumea, pornind de la acest considerent am avut discuţia", a mai spus premierul.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minim,
coduri,
premier,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.