Lidl va reloca magazinul de lângă viitorul centru comercial Coresi din Braşov pe terenul fostei fabrici Poiana

Postat la 20 martie 2014 157 afişări

Lidl va muta magazinul din cartierul Tractorul din Braşov, din apropierea complexului comercial Coresi al Immochan, într-o locaţie nouă, care va fi construită pe terenul fostei fabrici Poiana, mai aproape de centrul vechi al oraşului, dar are în plan o nouă unitate în zona Tractorul, pe baza Forex.

Lidl va reloca magazinul de lângă viitorul centru comercial Coresi din Braşov pe terenul fostei fabrici Poiana

 "Activitatea noastră este întotdeauna orientată către satisfacţia clienţilor (…) Întrucât ne dezvoltăm prin extinderea şi îmbunătăţirea permanentă a reţelei de magazine, este normal să urmărim activitatea tuturor concurenţilor noştri din România", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

Potrivit aceleiaşi surse, terenul din strada Turnului, pe care se află actualul magazin, va fi vândut sau închiriat.

"Deocamdată aşteptăm oferte, urmând ca la momentul potrivit să luăm o decizie în ceea ce priveşte terenul. (…) este prea devreme pentru a vă oferi o dată a deschiderii noului magazin, vă putem confirma că niciun client Lidl din zonă nu va resimţi această schimbare, întrucât actualul magazin va funcţiona normal până în ziua închiderii, urmând ca în ziua următoare clienţii să fie aşteptaţi în noua locaţie din Str. Al. Ioan Cuza", au mai spus reprezentanţii Lidl România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lidl-va-reloca-magazinul-de-langa-viitorul-centru-comercial-coresi-din-brasov-pe-terenul-fostei-fabrici-poiana-12300621
12300621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.