Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut

Postat la 30 mai 2013 112 afişări

Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut joi după ce, împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane, poliţiştii care au intervenit la incident fiind nevoiţi să tragă două focuri de armă, informează oficiali din Poliţia Capitalei.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut

 Mustaţă a fost reţinut pentru 24 de ore, iar dosarul în care este cercetat alături de cei doi nepoţi a fost preluat, de la Secţia 16, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Crimnale al Poliţiei Sectorului 4.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de miercuri spre joi, Aurel Mecic a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai multe persoane din anturajul lui Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi îi ameninţă familia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-galeriei-steliste-gheorghe-mustata-a-fost-retinut-10912405
10912405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.