Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, audiat la DNA pentru luare de mita

Postat la 24 martie 2011 52 afişări

Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, este subiectul unei investigatii in curs a Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost dus la DNA pentru a fi audiat. Anchetatorii anticoruptie l-ar fi prins in flagrant delict pe Marius Petcu in timp ce primea mita cateva zeci de mii de euro, potrivit unor surse oficiale.

Marius Petcu a fost dus la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat, sursele citate precizand ca mass-media urmeaza sa fie informata cu privire la acest subiect. Pe de alta parte, in 16 februarie, Agentia Nationala de Integritate informa ca 15 lideri sindicali sunt vizati in verificarile sale, printre acestia fiind si Marius Petcu. Petcu declara atunci ca Agentia Nationala de Integritate vizeaza incitarea membrilor de sindicat, pentru pierderea increderii, toti cei verificati fiind "contururi clare ale unora nu foarte comozi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mita,
justitie,
Marius Petcu,
DNA,
CNSLR-Fratia,
sindicate
/actualitate/liderul-cnslr-fratia-marius-petcu-audiat-la-dna-pentru-luare-de-mita-8095076
8095076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.