Lideri din intreaga lume vor participa, duminica, la funeraliile presedintelui polonez

Postat la 14 aprilie 2010 21 afişări

Lideri din intreaga lume, printre care presedintii rus, Dmitri Medvedev, si american, Barack Obama, vor asista duminica, la Cracovia, la funeraliile presedintelui polonez, Lech Kaczynski, si ale sotiei sale, Maria, decedati intr-un accident de avion la 10 aprilie, in Rusia.

Lech Kaczynski si sotia sa urmeaza sa fie inmormantati duminica, la catedrala Wawel din Cracovia, unde sunt inhumati regii si presedintii Poloniei.

Presedintele, sotia sa si alte 94 de persoane, printre care numerosi oficiali politici si militari polonezi, si-au pierdut viata sambata, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit apropiere de Smolensk, in vestul Rusiei. Ei se deplasau la o ceremonie de omagiere a victimelor celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lideri-din-intreaga-lume-vor-participa-duminica-la-funeraliile-presedintelui-polonez-5896301
5896301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.