Lider sindical: Au fost sesizări de la poliţiste agresate de şefi, dar mizeria este ascunsă sub preş

Postat la 16 ianuarie 2013 16 afişări

Liderul Sindicatului Poliţiştilor Dolj, Elvis Măceşeanu, susţine că a primit sesizări de la mai multe poliţiste care ar fi fost agresate de şefi, iar una dintre acestea ar fi depus mai multe plângeri la Poliţia Dolj şi ar fi existat chiar un control al IGPR, însă "mizeria a fost ascunsă sub preş".

Elvis Măceşeanu a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că la sindicat a primit sesizări de la mai multe angajate din Poliţia Dolj care ar fi fost agresate de către şefi, iar una dintre ele ar fi depus plângeri de trei ori împotriva unui comisar-şef, dar niciodată acesta nu a fost sancţionat.

"Prima plângere am primit-o în luna noiembrie a anului 2011. Poliţista a depus o plângere scrisă că a fost agresată de şeful său, care este comisar-şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj. Noi am înaintat această plângere comandantului de la inspectorat, iar ulterior, conform procedurii, a fost trimisă la Inspectoratul General al Poliţiei Române. Abia după şase luni a venit un control de la Bucureşti, însă comisarul-şef nu a fost sancţionat, mizeria a fost ascunsă sub preş. Femeia a fost însă agresată în continuare şi vă pot spune că ultima plângere a fost depusă chiar acum câteva zile", a afirmat liderul Sindicatului Poliţiştilor Dolj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lider-sindical-au-fost-sesizari-de-la-politiste-agresate-de-sefi-dar-mizeria-este-ascunsa-sub-pres-10475656
10475656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.