Lider PSD: Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administraţiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 octombrie 2022 16 afişări

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, afirmă că Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, este „cel mai înfocat fan al corupţilor din PNL Iaşi” şi „un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administraţiei”.

Lider PSD: Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administraţiei

„Deputatul Muraru, cel mai înfocat fan al corupţilor din PNL Iaşi. După ce le-a cărat servieta, ani în şir, numiţilor infractori Relu Fenechiu şi Cristian Adomniţei (condamnaţi de instanţele române) şi a şpăgarului Costel Alexe (trimis în judecată de DNA în două dosare), Alexandru Muraru s-a căpătuit: a ajuns deputat al României. Şi, în lipsa lui Costel Alexe şi a lui Mihai Chirica, ambii cu procurorii DNA scotocindu-le birourile, Alexandru Muraru a ajuns şi şef al filialei Iaşi a PNL”, scrie pe Facebook Maricel Popa.

Social-democratul afirmăcă Muraru, „un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administraţiei, are doi ani de mandat de deputat şi două succese imense”.

„Se plimbă într-o limuzină de lux, o maşină fiţoasă, marca BMW. Autoturismul nu este trecut în declaraţia de avere şi poate deputatul Muraru ar trebui să explice cui îi aparţine acest bolid. Ca un pop-star, a întreprins două turnee în Statele Unite ale Americii, pe bani publici, adică ai contribuabililor români, cheltuind aproximativ 1 miliard (100.000) de lei. Unicul efect al celor două vizite: şi-a regăsit fratele geamăn, ambasador al României în SUA. Care, la rându-i, are o unică realizare: a mutat ambasada României într-un domeniu imobiliar de lux. Acesta este Alexandru Muraru, un ipocrit fără margini. Care pozează în întruchiparea corectitudinii şi a moralităţii, dar stă la masă cu toţi liberalii #certaţi cu #legea. Un sinecurist de profesie, motivat de un singur gând, să parvină”, încheie Popa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
popa,
muraru,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.