Licitaţia pentru cele 400 de autobuze noi a fost anulată. PMB a lansat o nouă licitaţie

Postat la 17 august 2017 142 afişări

Licitaţia pentru achiziţia a 400 de autobuze noi, lansată de Primăria Capitalei la propunerea Gabrielei Firea,a fost anulată ca urmare a neprezentării niciunei firme care să depună o ofertă de preţ. Primăria Capitalei dă vina pe o disfuncţionalitate, însă anunţă că a reluat procedura de achiziţie.

Licitaţia pentru cele 400 de autobuze noi a fost anulată. PMB a lansat o nouă licitaţie

Pe platforma Sistemului de Achiziţii Publice, licitaţia lansată de Primăria Capitalei pentru achiziţia a 400 de autobuze noi apare ca ”anulată”. Cauza precizată pe SEAP este că ”această procedură a fost trecută în starea «în aşteptare anulare» în mod automat deoarece la data limită de depunere ofertă nu exista nici un ofertant înscris care a depus oferta de preţ”.

Primăria Capitalei susţine, însă, că e vorba de o disfuncţionalitate a Sistemului de Achiziţii Publice (SEAP), care nu a prelungit termenul de depunere al ofertelor.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.