Libra Bank a înregistrat o creştere cu 10% a profitului

Postat la 03 septembrie 2019 67 afişări

Libra Internet Bank realizează, în primul semestru din 2019, un profit net de 51,02 milioane de lei, dublu faţă de rezultatul înregistrat la finalul primului trimestru al acestui an (25,04 milioane de lei) şi în creştere cu 10%, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Libra Bank a înregistrat o creştere cu 10% a profitului

„Motorul creşterii indicatorilor de performanţă ai LIBRA INTERNET BANK rămâne abordarea de nişă, cu specializare pe segmentele profesii liberale, agricultură şi real estate. Această specializare vizează atingerea celor mai înalte standarde de calitate, printr-o abordare modernă şi prudentă, în acelaşi timp, care mizează pe optimizarea şi punerea în valoare atât a canalelor alternative, cât şi a celor clasice. În ceea ce priveşte profitabilitatea, obiectivul nostru în 2019 rămâne acela de a atinge cel puţin nivelul profitului de anul trecut, de cca. 95 de milioane de lei. La jumătatea anului 2019, pot confirma că suntem în grafic”, a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK, într-un comunicat de presă, remis marţi, MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
inregistrare,
profit,
internet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.