Liberty Center din Rahova, scos la vânzare într-un dosar de executare silită

Postat la 14 iulie 2012 49 afişări

Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucureştean Rahova este executat silit şi a fost scos la vânzare printr-o licitaţie publică programată la 7 august, la preţul de pornire de 60 de milioane de euro, pentru datorii neachitate către trei bănci.

Mall-ul este executat pentru acoperirea unei creanţe totale compusă din 61 milioane euro, debit principal, plus dobânzi şi penalităţi, iar creditorii sunt Eurobank EFG, Alpha Bank şi Bank of Cyprus, potrivit unui anunţ de licitaţie al executorului judecătoresc Bogdan Dumitrache. "Debitoarea Liberty Center nu a plătit, nici în urma somaţiei de plată, notată în cartea funciară, sumele datorate potrivit titlului executoriu, aspect ce impune continuarea procedurii urmăririi silite imobiliare pentru recuperarea sumei datorate", potrivit sursei citate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liberty-center-din-rahova-scos-la-vanzare-intr-un-dosar-de-executare-silita-9861720
9861720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.