Leonard Doroftei: “Eu ma bucuram de Mos Nicolae de un trening, baiatul meu asteapta un iPhone”

Postat la 06 decembrie 2010 14 afişări

Pe vremea copilariei Nadiei Comaneci, a lui Toni Grecu ori a lui Leonard Doroftei, puterea lui Mos Nicolae era atat de mare, incat scotea din golul rafturilor de aprozar cate o portocala sau cate o sticla de Pepsi si transforma nimicul din magazine in treninguri cu dungi. Pentru copiii celor trei, Mosul, sprijinit azi de puternicele retele de retail, nu mai trebuie sa dea dovada de atata forta. Dar e la fel de magic.

La fetita Nadia (Comaneci), Mosul venea, pe vremuri, cu dulciuri, baietelul Leonard (Doroftei) era cel mai fericit cand primea in dar un trening cu dungi albe, copilul Toni (Grecu) se simtea in al noualea cer cand vedea in ghetute o sticla de Pepsi Cola, in timp ce baiatul Ilie (Nastase) se multumea cu o portocala. Cei ceva mai tineri, cum este actrita Ada Condeescu din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", isi amintesc insa de Mosi bogati, care veneau la ei acasa cu jucarii spectaculoase. Iar pustii de astazi viseaza la iPhone-uri si dulciuri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/leonard-doroftei-eu-ma-bucuram-de-mos-nicolae-de-un-trening-baiatul-meu-asteapta-un-iphone-7782800
7782800
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.