LEGEA REFERENDUMULUI, modificată: Camera Deputaţilor a aprobat reducerea la 30% a pragului de prezenţă la referendum

Postat la 29 mai 2013 46 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 221 de voturi "pentru", 73 de voturi "împotrivă" şi 2 abţineri, proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenţă la referendum la 30%.

LEGEA REFERENDUMULUI, modificată: Camera Deputaţilor a aprobat reducerea la 30% a pragului de prezenţă la referendum

Iniţiativa legislativă, semnată de Valeriu Zgonea, Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Bogdan Ciucă, modifică Legea referendumului în sensul reducerii pragului de prezenţă la acest tip de scrutin de la 50% la 30%, dar şi introducerea condiţiei unui vot de 25% din alegători pentru validarea rezultatelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/legea-referendumului-modificata-camera-deputatilor-a-aprobat-reducerea-la-30-a-pragului-de-prezenta-la-referendum-10908515
10908515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.