Legea Colectiv, adoptată tacit de Senat. Cei care nu au autorizaţie, obligaţi să anunţe la intrare

Postat la 01 noiembrie 2017 69 afişări

Plenul Senatului a adoptat tacit propunerea legislativă privind apărarea împotriva incendiilor prin care beneficiarii construcţiilor vor fi obligaţi, până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, să amplaseze deasupra intrărilor panouri de înştiinţare despre lipsa autorizaţiei.

Legea Colectiv, adoptată tacit de Senat. Cei care nu au autorizaţie, obligaţi să anunţe la intrare

Senatul a adoptat tacit, luni, propunerea legislativă pentru completarea Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Propunerea legislativă, iniţiată de un grup de parlamentari preponderent PMP, dar susţinută de membri ai tutror partidelor, prevede că, până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, beneficiarii investiţiilor în construcţii şi amenajări publice vor avea obligaţia de realizare şi amplasare a unor panouri de înştiinţare în dreptul intrărilor în spaţiile respective.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.