Legea care le oferă copiilor dreptul de a se juca în curţile şcolilor a fost declarată neconstituţională. Premierul Ciucă atacase proiectul la CCR

Postat la 06 aprilie 2022 516 afişări

Legea care le oferă copiilor dreptul de a se juca în curţile şcolilor a fost declarată neconstituţională. Premierul Ciucă atacase proiectul la CCR

Legea care le oferă copiilor dreptul de a se juca în curtea şcolii şi în afara programului şcolar a fost declarată azi neconstituţională de către CCR, a scris pe Facebook deputatul USR Tudor Pop, iniţiatorul proiectului.

"E un proiect care le oferea copiilor şansa de a se juca într-un mediu sigur, iar şcolilor şi autorităţilor locale oportunitatea de a crea spaţii civilizate şi sigure pentru copiii noştri" susţine deputatul.

"Proiectul a fost atacat la CCR în ianuarie de însuşi generalul plagiator Ciucă" a adăugat Tudor Pop, declarând că va redepune proiectul alături de colegii lui.

Iniţiatorii proiectului susţin că două ore de sport pe săptămână, cât au elevii în programa şcoalară, nu sunt de ajuns. Conform reprezenanţilor USR, primarii formaţiunii au acţionat, încă din primele luni de mandat, astfel încât copiii să se poată juca în siguranţă în curţile şcolilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
copii,
rol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.